Душек ГОЛДЕН АЈ 200/160
производ на флаер


    Опис на Производот :


  • Хипоалергена, отпорна на прашински грини и овозможува проток на воздух, нашата уникатна латекс пена ја насетува тежината на Вашето тело, се приспособува на Вашите контури и притоа не се создава компресија.Душеците изработени од латекс Ви овозможуваат да имате поудобен сон на тој начин што рамномерно го распоредуваат притисокот по целата должина на душекот додека Вие спиете. Исто така, му даваат потпора на секој дел од телото, а пената одоздола, која е комбинација од 2cm дебел латекс и 1cm дебел латекс и кокосови влакна, го отстранува притисокот благодарение на нејзината еластичност. Ја намалуваат потребата од превртување. Ја отстрануваат болката во мускулите.Системот со џебни жичени јадра се состои од пружини кои се независни едни од други и се сместени во меѓусебно поврзани џебови. Со тоа, може континуирано да спиете без да Ве разбудат движењата на партнерот до Вас. Благодарение на структурата која е поделена на 7 анатомски зони, т.е. 7 различни нивоа на тврдост, Вашиот душек се приспособува на 7 различни зони на телото и со тоа помага да се одржува нормалниот крвен притисок и се намалува бројот на превртувања во текот на спиењето.
  • Ширина : 200
    Висина : 32
    Длабочина : 160
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : 200x160
 

42160.00 ден.
  -36 % попуст

  26982.40 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES