Регал АРНО


    Опис на Производот :


  • Регал АРНО, во комбинација на дезени сив храст и белен храст, го карактеризира дизајнот на чисти прави линии и богата текстура, како и складна комбинација на елементи од полуотворени, затворени и отворени решенија. Благодарение на функционалноста, моделот ќе го направи вашиот дневен простор идеален за сите ваши драги работи и украси. Димензија на просторот за телевизор 1200х1100мм (ширинахвисина)
  • Ширина : 262
    Висина : 195
    Длабочина : 35
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : сив храст белен храст
 

20480.00 ден.
  -25 % попуст

  15360.00 ден.


без превоз и монтажа :

  12748.00 ден.


*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES