Регал ТОТО
производ на акција


    Опис на Производот :


  • Регал ТОТО, во дезен сив храст со опак бела, представува компактен модерен модел на регал за функционално и естетско уредување на вашиот дневен простор. Симетрична композиција, отворени, затворени и стаклени полици го истакнуваат употребниот простор на регалот. Препорачуваме лед расвета РА-2. Димензија на просторот за телевизор 1235х940мм (ширинахвисина)
  • Ширина : 204
    Висина : 174.5
    Длабочина : 35
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : сив храст опак бела
 

14530.00 ден.
  -25 % попуст
+ акциски попуст 10%   

  9807.75 ден.


без превоз и монтажа :

  9044.00 ден.


*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES