Душек ОКЕАН ПОКЕТ 200/180
производ на флаер


    Опис на Производот :


  • Надворешната прекривка, која е со патент и може да се пере, максимално го зголемува капацитетот на душекот за ослободување од влагата.Ocean душеците се лесен избор доколку сте неодлучни со партнерот да изберете потврд или помек душек.Со Aлмеро оcеан душекот тој проблем ќе стане минато за Вас и вашиот партнер, затоа што едната половина е тврда додека другата половина е мека (имаат тврда и мека половина) и секоја од страните е исполнета со различен материјал кој има различна густина.Системот со џебни жичени јадра се состои од пружини кои се независни едни од други и се сместени во меѓусебно поврзани џебови. Со тоа, може континуирано да спиете без да Ве разбудат движењата на партнерот до Вас. Утврдено е дека човечкото тело врши притисок врз душекот во 2 различни зони, а несаканите движења се сведуваат на минимум.
  • Ширина : 200
    Висина : 23
    Длабочина : 180
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : 200x180
 

32290.00 ден.
  -36 % попуст

  20665.60 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES