Компјутерска маса ЕЛАН


    Опис на Производот :


  • Компјутерска маса ЕЛАН, во дезен сив храст и бел сјаен медијапан, со својот дизајн и организација на просторот идеален е за опремување на канцеларии и работни соби во кои се ќе оди во чекор за постигнување на максимални резултати. Затвореното крило и практичната фиока носат доволно простор за одложување на најразлични предмети кои се потребни за непрекината работа.
  • Ширина : 130
    Висина : 75.5
    Длабочина : 50
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : сив храст бел сјаен медијапан
 

6770.00 ден.
  -20 % попуст

  5416.00 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES