Трпезариска маса ОСКАР 160х90
производ на флаер


    Опис на Производот :


  • Трпезариската маса ОСКАР 160х90, во дезен белен храст, лесно се комбинира со останатите елементи за опремување на трпезарискиот простор. Овој модел поседува можност за пуштање на работната површина за 40см.
  • Висина : 76.5
    Длабочина : 90.5
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : белен храст
 

11900.00 ден.
  -25 % попуст

  8925.00 ден.


без превоз и монтажа :

  7407.00 ден.


*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES