Регал КАНАС
производ на акција


    Опис на Производот :


  • Регал КАНАС, во дезен златен храст со бел сјаен медијапан, го нагласува употребниот комфор и естетското доживување на вашиот дневен простор кој е во целост усогласен со современите животни навики. Носи доволно простор за сите ваши драги работи како и за аудио-визуелните уреди, благодарение на комбинациите од отворени и затворени сегменти. По желба можете да додадете лед расвета РА-2. Димензија на просторот за телевизор 1300х1000мм (ширинахвисина)
  • Ширина : 248.5
    Длабочина : 41.5
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : златен храст бел сјаен медијапан
 

20140.00 ден.
  -25 % попуст
+ акциски попуст 10%   

  13594.50 ден.


без превоз и монтажа :

  12537.00 ден.


*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES