Ф.Кревет ЕМА 200/160 Бука


    Опис на Производот :


  • Француски кревет ЕМА, во дезен бука, одговара душек со димензија 200х160
  • Ширина : 208
    Висина : 0
    Длабочина : 165
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : бука
 

13360.00 ден.
  -20 % попуст

  10688.00 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES