Кревет самац ЕМА 200/90 Бука
производ на акција


    Опис на Производот :


  • Кревет самац ЕМА, во дезен бука, одговара душек со димензија 200х90
  • Ширина : 208
    Висина : 0
    Длабочина : 95.5
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : бука
 

8370.00 ден.
  -20 % попуст
+ акциски попуст 10%   

  6026.40 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES