Кревет на спрат К2 200/90 Бука
производ на флаер


    Опис на Производот :


  • Кревет на спрат К2, дрвен кревет на кој одговараат душеци со димензија од 200х90. Цената е без душек. Со гредички
  • Ширина : 208
    Висина : 0
    Длабочина : 95.5
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : бука
 

11490.00 ден.
  -24 % попуст

  8732.40 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES