Фотеља ТАМИ А-кат
производ на акција


    Опис на Производот :  • Ширина : 76
    Висина : 76
    Длабочина : 76
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : А-кат по нарачка од штоф карта
 

8208.00 ден.
+ акциски попуст 10%   

  7387.20 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES