Лежај ТАЛИЈА
производ на акција


    Опис на Производот :


  • Моделот на лежај ТАЛИЈА се одликува со современа форма и удобност во која секојдневно ќе уживате. Овој модел поседува можност за пуштање и претворање во лежај со димензии 190х160. Поседува и кутија за постелнина.
  • Ширина : 207
    Висина : 83
    Длабочина : 100
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : TT3 кафена TT8 кафена TT2 беж
 

27830.00 ден.
  -20 % попуст
+ акциски попуст 10%   

  20037.60 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES