Кујнски елемент 60А


    Опис на Производот :


  • Кујнскиот елемент 60А, во дезен сонома храст, наменет е за сите модели на кујни кои имаат потреба за вградување на аспиратор.
  • Ширина : 60
    Висина : 43
    Длабочина : 30
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : сонома храст
 

2380.00 ден.
  -25 % попуст

  1785.00 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES