Предсобје КАПРИ


    Опис на Производот :


  • Предсобје КАПРИ, во дезен венге, поседува затворени полици за одложување на облека, што дава можност за рационално организирање на просторот. Огледалата на фронталните крила овозможуваат целосно опремување на ходникот.
  • Ширина : 88.5
    Висина : 191.5
    Длабочина : 33
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : венге
 

11300.00 ден.
  -25 % попуст

  8475.00 ден.


без превоз и монтажа :

  7034.00 ден.


*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES