Душек НАТУРА СОФТ 200/90


    Опис на Производот :


  • Системот од Херкул жичени јадра што се користи кај НАТУРА СОФТ душеците го распоредува притисокот врз секоја пружина и нуди одлични ортопедски услови за спиење.Душеците со Херкул жичени јадра имаат двојно повеќе пружини и му даваат баланс на телото на тој начин што обезбедуваат контакт со сите негови делови. Во хармонија со тапетарските работи, тие нудат внимателен баланс помеѓу цврстина и мекост. Сите пружини што ги користиме се наше сопствено производство.Душеците изработени од два различни вида на филц му даваат потпора на секој дел од Вашето тело, а отворите му даваат на душекот да дише и овозможуваат зголемен проток на воздух за поспокојно спиење.
  • Ширина : 200
    Висина : 22
    Длабочина : 90
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : 200x90
 

5330.00 ден.
  -20 % попуст

  4264.00 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES