Кујна ВИКТОРИЈА 200
производ на акција


    Опис на Производот :


  • Традиционален стил, со широки кант лајсни, во дезен ферара фронтови и квадратни венге рачки со хромирани ивици, кујна ВИКТОРИЈА идеално ќе се вклопи во секој простор. Цената е без садопер, длабочината на горните елементи е 30см , длабочината на долните елементи е 51.5см , длабочината на работната површина е 60см
  • Ширина : 200
    Висина : 200
    Длабочина : 60
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : венге ферара
 

26680.00 ден.
  -25 % попуст
+ акциски попуст 10%   

  18009.00 ден.


без превоз и монтажа :

  16610.00 ден.


*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES