Отворена полица БУКИ 3П


    Опис на Производот :


  • Отворена полица БУКИ 3П, во дезен сонома храст, се состои од три отворени сегменти за складирање на книги, романчиња
  • Ширина : 57
    Висина : 108.5
    Длабочина : 24.5
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : сонома храст
 

2630.00 ден.
  -20 % попуст

  2104.00 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES