Трпезариска маса ЕКВАДОР 160х90+40 Сиви храст/ Бела ЛАЈТ
производ на флаер


    Опис на Производот :  • Ширина : 160
    Висина : 77
    Длабочина : 90
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : Сиви храст/ Бела ЛАЈТ
 

22000.00 ден.
  -33 % попуст

  14740.00 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES