Тросед АЊА Рино 09 беж / 29 браон
производ на флаер


    Опис на Производот :


  • Лежајот АЊА, во дезен Рино 09 беж / 29 браон е практично решение за мултифункционално опремување на просторот благодарение на можноста за пуштање на моделот со помош на механизмот клик клак. Површината која се добива за спиење е со димензија од 190х110 см. Поседува жичано јадро и функционален простор за одложување на постелнина.
  • Ширина : 200
    Висина : 80
    Длабочина : 93
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : Рино 09 беж / 29 браон
 

21500.00 ден.
  -33 % попуст

  14405.00 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES