Трпезариска маса МАРСЕЛ натурал/црна Јо


    Опис на Производот :


  • ново во асортиманот 2020 моделот се пушта дополнителни 40 см во средината
  • Ширина : 160
    Висина : 76
    Длабочина : 90
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : натур црна
 

34980.00 ден.
  -40 % попуст

  20988.00 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES