Трп. Маса Н-166 НОРДИК медијапан ц/б калено стакло 180х90
производ на акција


    Опис на Производот :


  • ново во асортиманот 2020
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : бела
 

44200.00 ден.
  -25 % попуст
+ акциски попуст 10%    24.06-28.06.2021

  29835.00 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES