Регал ОПУС
празнична акција


    Опис на Производот :


  • НОВ АСОРТИМАН 2020 - производите се изложени во нашите салони
  • Ширина : 229
    Висина : 184.5
    Длабочина : 40
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : артисан храст - црно дрво
 

17500.00 ден.
  -25 % попуст
+ акциски попуст 15%   

  11156.25 ден.


без превоз и монтажа :

  10894.00 ден.


*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES