Регал ТАЛИН


    Опис на Производот :


  • НОВ АСОРТИМАН 2020 - производите се изложени во нашите салони
  • Ширина : 233
    Висина : 185
    Длабочина : 35
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : сиви храст - белен храст
 

16400.00 ден.
  -25 % попуст

  12300.00 ден.


без превоз и монтажа :

  10209.00 ден.


*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES