Трпезариска маса ДОМУС 135х80
производ на акција


  Опис на Производот :


 • Моделот трпезариска маса ДОМУС 135х80, во комбинација нa артисан храст и црн дизајн, ќе придонесе за трансформација на амбиентот заради можноста за избор на една од двете комбинации на модели за дизајн на работната површина за време на монтажата. Различни комбинации на два дизајни на работната плоча естетски ќе ја соберат трпезариската маса ДОМУС во различни композиции во ентериерот.
 • Ширина : 135
  Висина : 75
  Длабочина : 81
 • Достапни Дезени-Димензии :
 • Дезен-Димензија : Артисан храст-Црна
 • Видео Упатство за Монтажа :
 

5660.00 ден.
  -25 % попуст
+ акциски попуст 10%    24.06-28.06.2021

  3820.50 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES