Кујна АДЕЛА
производ на акција


    Опис на Производот :


  • НОВ АСОРТИМАН 2020 - НАСКОРО
  • Ширина : 205
    Висина : 200
    Длабочина : 60
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : Артисан храст Темно парсол стакло (без раб.плоча)
 

28550.00 ден.
  -25 % попуст
+ акциски попуст 10%   

  19271.25 ден.


без превоз и монтажа :

  17772.00 ден.


*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES