Работна плоча 40 28мм (за кујна Далила)


    Опис на Производот :


  • НОВ АСОРТИМАН 2020 - производите се изложени во нашите салони
  • Ширина : 40
    Висина : 2.8
    Длабочина : 60
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : Платина
 

1520.00 ден.
  -20 % попуст

  1216.00 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES