Гардеробер НАВАРА 215 2ОГ
производ на акција


    Опис на Производот :


  • НОВ АСОРТИМАН 2020 - производите се изложени во нашите салони
  • Ширина : 213
    Висина : 215
    Длабочина : 61
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : сиви храст
 

33990.00 ден.
  -25 % попуст
+ акциски попуст 14%   

  21923.55 ден.


без превоз и монтажа :

  20393.00 ден.


*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES