Трпезариска маса МОЛИСЕ 155х90


    Опис на Производот :


  • НОВ АСОРТИМАН 2020 - производите се изложени во нашите салони
  • Ширина : 154
    Висина : 75
    Длабочина : 90.5
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : Артисан храст Бело стакло
 

14020.00 ден.
  -25 % попуст

  10515.00 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES