Клуб маса МОЛИСЕ
производ на акција


    Опис на Производот :


  • НОВ АСОРТИМАН 2020 - НАСКОРО
  • Ширина : 91.5
    Висина : 37.5
    Длабочина : 73.5
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : Артисан храст Бело стакло
 

12750.00 ден.
  -25 % попуст
+ акциски попуст 10%   

  8606.25 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES