Тв Полица МОЛИСЕ


    Опис на Производот :


  • НОВ АСОРТИМАН 2020 - производите се изложени во нашите салони
  • Ширина : 188
    Висина : 55.5
    Длабочина : 40
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : Артисан храст Бело стакло
 

18020.00 ден.
  -25 % попуст

  13515.00 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES