Витрина САРДИНИА ПОП
производ на флаер


    Опис на Производот :


  • НОВ АСОРТИМАН 2020 - производите се изложени во нашите салони
  • Ширина : 85
    Висина : 191.5
    Длабочина : 42
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : Артисан храст-Црна
 

10960.00 ден.
  -35 % попуст

  7124.00 ден.


без превоз и монтажа :

  6822.00 ден.


*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES