Тв Полица ОРЕНСЕ
производ на акција


    Опис на Производот :


  • НОВ АСОРТИМАН 2020 - НАСКОРО
  • Ширина : 186
    Висина : 139
    Длабочина : 37
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : Артисан храст-Црна
 

6630.00 ден.
  -25 % попуст
+ акциски попуст 10%   

  4475.25 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES