Бокспринг САНИ 200х160/ душек Премијер
производ на флаер


    Опис на Производот :  • Ширина : 210
    Висина : 125
    Длабочина : 165
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : по нарачка од штоф карта
 

40200.00 ден.
  -38 % попуст

  24924.00 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES