Француски кревет ЛАЈН 200х140/ душек Премијер


    Опис на Производот :  • Ширина : 210
    Висина : 125
    Длабочина : 165
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : по нарачка од штоф карта
 

36980.00 ден.
  -25 % попуст

  27735.00 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES