Бокспринг БОНД 200х160 / душек Премијум Лукс


    Опис на Производот :  • Ширина : 210
    Висина : 115
    Длабочина : 167
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : по нарачка од штоф карта
 

50320.00 ден.
  -25 % попуст

  37740.00 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES