Регал ТАРАГОНА
производ на флаер


    Опис на Производот :


  • НОВ АСОРТИМАН 2020 - производите се изложени во нашите салони
  • Ширина : 280
    Висина : 194
    Длабочина : 42
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : Белен храст Црно дрво
 

19380.00 ден.
  -25 % попуст

  14535.00 ден.


без превоз и монтажа :

  12015.00 ден.


*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES