Регал ЛИНАРЕС
празнична акција


    Опис на Производот :


  • НОВ АСОРТИМАН 2020 - производите се изложени во нашите салони
  • Ширина : 232
    Висина : 192
    Длабочина : 42
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : Артисан храст Опак бела Бел медијапан
 

19050.00 ден.
  -25 % попуст
+ акциски попуст 15%   

  12144.38 ден.


без превоз и монтажа :

  11858.00 ден.


*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES