Регал ФЕРОЛ
производ на акција


    Опис на Производот :


  • НОВ АСОРТИМАН 2020 - НАСКОРО
  • Ширина : 250
    Висина : 200
    Длабочина : 40
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : Артисан храст Бел медијапан
 

19300.00 ден.
  -25 % попуст
+ акциски попуст 10%   

  13027.50 ден.


без превоз и монтажа :

  12014.00 ден.


*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES