Ормар ЛОРКА 2К


    Опис на Производот :


  • НОВ АСОРТИМАН 2020 - производите се изложени во нашите салони
  • Ширина : 67
    Висина : 195
    Длабочина : 40
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : Белен храст Црно дрво
 

7310.00 ден.
  -25 % попуст

  5482.50 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES