Столица НАДА Парена бука мат /Лурекс 3 /596 беж ИНБ
производ на акција


    Опис на Производот :  • Ширина : 46
    Висина : 96
    Длабочина : 42
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : Парена бука мат Лурекс 3 596 беж
 

4670.00 ден.
  -25 % попуст
+ акциски попуст 10%    24.06-28.06.2021

  3152.25 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES