Столица АСТРИД Бела сјај /Лурекс 3 / 596 беж ИНБ
производ на акција


    Опис на Производот :  • Ширина : 51
    Висина : 95
    Длабочина : 43
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : Бела сјај Лурекс 3 596 беж
 

6220.00 ден.
  -25 % попуст
+ акциски попуст 10%    24.06-28.06.2021

  4198.50 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES