Лежај ГАРДА


    Опис на Производот :


  • НОВ АСОРТИМАН 2020 - производите се изложени во нашите салони
  • Ширина : 227
    Висина : 76
    Длабочина : 89
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : Штоф MONOLITH 92 сива
 

41800.00 ден.
  -25 % попуст

  31350.00 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES