Лежај ДАНТЕ
производ на акција


    Опис на Производот :


  • Точното име на дизајнот е: седиште / грб / голема ткаенина за перница ЛАРС 90 светло сива, ткаенина од мала перница СОРО 97 темно сива. Креветот DANTE е идеален за опремување простори од различни димензии и намени. Овој модел на лежиште има можност за претворање во лежиште од 198х150 со механизам за спуштање на потпирачот за грб. Кутијата за складирање постелнина, исто така, придонесува за функционалноста на овој модел.
  • Ширина : 198
    Висина : 77
    Длабочина : 88
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : Штоф LARS 90 светло сива - Штоф SORO 97 темно сива
 

25200.00 ден.
  -25 % попуст
+ акциски попуст 10%    24.06-28.06.2021

  17010.00 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES