Лежај ИН ЊУ
производ на акција


    Опис на Производот :


  • Лежајот ИН ЊУ овозможува комплетно опремување на дневната соба во естетски и функционален поглед благодарение на можноста за претворање во лежај со димензии 200*160.Дополнителна удобност и дава жичаното јадро, а кутијата за складирање и дава посебна функционалност.Поседува можност за избор на бои и материјали според штоф карта.
  • Ширина : 240
    Висина : 80
    Длабочина : 100
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : Види штоф карта
 

45200.00 ден.
  -20 % попуст
+ акциски попуст 10%    24.06-28.06.2021

  32544.00 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES