Лежај РОМА КЛАСИК Малмо/ Инари
производ на флаер


    Опис на Производот :


  • Лежајот РОМА КЛАСИК овозможува комплетно опремување на дневната соба во естетски и функционален поглед благодарение на можноста за претворање во лежај со димензии 200*140.Дополнителна удобност и дава жичаното јадро, а кутијата за складирање и дава посебна функционалност.Поседува можност за избор на бои и материјали според штоф карта.
  • Ширина : 200
    Висина : 80
    Длабочина : 95
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : По нарачка од штоф Инари Малмо
 

28600.00 ден.
  -32 % попуст

  19448.00 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES