Лежај ПАЛЕРМО
производ на акција


    Опис на Производот :


  • Лежај ПАЛЕРМО овозможува комплетно опремување на дневната соба естетски и функционален поглед благодарение на можноста за претворање во лежај со димензии 200*140см.Дополнителна удобност му дава жичаното јадро а кутијата за складирање постелнина поголема функционалност .Поседува можност за избор на агол како и избор на боја и материјал според штоф карта.
  • Ширина : 225
    Висина : 95
    Длабочина : 95
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : Види штоф карта
 

41200.00 ден.
  -20 % попуст
+ акциски попуст 10%    24.06-28.06.2021

  29664.00 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES