Двосед РЕБЕКА
производ на акција


    Опис на Производот :  • Ширина : 110
    Висина : 84
    Длабочина : 105
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : по нарачка од штоф карта
 

30450.00 ден.
  -20 % попуст
+ акциски попуст 10%   

  21924.00 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES