Биг СОФА НИКА
производ на акција


    Опис на Производот :


  • Софа НИКА овозможува комплетно опремување на дневната соба во естетски и функционален поглед .Дополнителна удобност и дава ХР пената како и вал пружината во составот на изработка.Поседува можност за избор на аголот при нарачка како и избор на материјали и бои според штоф карта.
  • Ширина : 310
    Висина : 90
    Длабочина : 125
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : Види штоф карта
 

74800.00 ден.
  -20 % попуст
+ акциски попуст 10%    24.06-28.06.2021

  53856.00 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES