Француски лежај АМОР 200/160
производ на флаер


    Опис на Производот :  • Ширина : 215
    Длабочина : 175
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : по нарачка од штоф карта
 

28820.00 ден.
  -30 % попуст

  20174.00 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES