Лежај ДОДИ Савана 05
производ на флаер


    Опис на Производот :


  • Лежај ДОДИ, во дезен Савана 05, наменет за опремување на дневни и детски соби. Модел кој поседува кутија за постелнина и кој се пушта со димензија 200х145см за спиење.
  • Ширина : 200
    Висина : 150
    Длабочина : 88
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : Савана 05
 

20000.00 ден.
  -31 % попуст

  13800.00 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES